Sinterklaasstichting kijkt terug

Het is half december….we zijn op weg naar de Kerstdagen, maar toch kijken we nog even terug op de periode 17 november – 5 december.

Als Sinterklaasstichting hebben we enorm genoten van alle festiviteiten die we hebben mogen organiseren. Het was weer fantastisch om vele sinterklaasactiviteiten in Woudrichem te mogen organiseren.
De Intocht, de spelletjesmiddag en Schatkamer van Sint, het Pietensportfeest, de Pepernotenfabriek en natuurlijk de bezoeken die Sinterklaas met zijn Pieten bij vele mensen uit de regio thuis heeft gebracht en zijn bezoek aan Zorgcentrum de Lemmenskamp, Basisschool Eben Haëzer en obs ‘t Ravelijn. Het was elke keer weer een feest!

Dit organiseren kunnen we niet zonder de hulp van talloze vrijwilligers die voor dag en dauw voor ons klaar staan. Mede door hen hebben we weer een prachtige sinterklaastijd gehad met veel enthousiasme en gezelligheid van al het publiek dat onze evenementen kwam bezoeken.

Daarnaast kunnen we onze festiviteiten niet organiseren zonder financiële middelen. We merken ieder jaar dat het er niet gemakkelijker op wordt om ons financiële plaatje rond te krijgen en zijn dan ook zeer dankbaar voor alle giften in welke vorm dan ook.
Hierbij willen we dan ook onze (trouwe) sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage.

Zie http://www.sinterklaaswoudrichem.nl/sponseren/ welke sponsoren ons hebben bijgestaan het afgelopen jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*