Sinterklaas 2020

Lieve kinderen (en ouders),

Graag hadden we onze ideeën rondom de organisatie van een alternatieve intocht willen delen, maar helaas is dit niet het geval.

De Gemeente Altena geeft dringend advies geen activiteiten te organiseren waarbij publiek mogelijk in (kleine) groepen samenkomen en er niet voldoende afstand gegarandeerd kan worden.

Als bestuur zijn we de afgelopen weken gaan brainstormen en overleggen wat we wél kunnen realiseren binnen de huidige maatregelen. En we kunnen jullie alvast het volgende meedelen;

Sinterklaas roept alle kinderen t/m groep 4 op om de kleurplaat die mede mogelijk is gemaakt door EigenDesign op zijn/haar mooist in te kleuren en in te leveren op een van de basisscholen in Oudendijk/Woudrichem. Dit inleveren kan tot 27 november. De kleurplaten worden vanaf 16 november op de scholen uitgedeeld en kunnen vanaf die datum gedownload worden vanaf de website. Sinterklaas kiest de winnaars uit en gaat bij Marskramer Kortlever Rijswijk NB mooie prijzen uitzoeken. Sinterklaas zorgt ervoor dat het cadeautje wordt thuisbezorgd.

Daarnaast vragen wij jullie onze Facebookpagina en Instagramaccount goed in de gaten te houden! We zijn namelijk, samen met Sinterklaas, bezig om via social media meer van ons te laten horen en zien tijdens de tijd dat Sinterklaas in Nederland verblijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*