Programma 2017

Het programma voor 2017:

Intocht
Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas rond 16:30 uur aanmeren in de Historische Haven van Woudrichem. Op de pakjesboot wordt Sinterklaas met zijn Pieten vergezeld door Hofkapel Nooitgedagt. Na zijn aankomst in de haven, wordt Sinterklaas met al zijn Pieten verwelkomd door de burgemeester. Dj Thomas zorgt weer voor een gezellig feestje voordat Sinterklaas afscheid neemt en de daken op gaat om de schoencadeautjes te gaan bezorgen.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij als organisatie de volgende maatregelen genomen:

– er zijn duikers aanwezig om op de veiligheid in het water toe te zien.
– er staan op verschillende plaatsen verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden en u als bezoeker de weg te wijzen.
– er is EHBO aanwezig om eventuele hulp te bieden.
– er staan dranghekken om delen van de wandelbrug af te sluiten, zodat Sinterklaas veilig kan aanmeren. Daarnaast staan er dranghekken ter afsluiting van het verkeer en op de werf, zodat ook daar de veiligheid in acht wordt genomen.

* uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren).
** u bent vrij om onderlangs of bovenlangs de wal mee te lopen om Sinterklaas binnen te halen, dit doet u op eigen risico.

Hieronder ziet u de vaarroute van de Pakjesboot:

image

image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spelletjesmiddag en de Schatkamer van Sinterklaas

Op zondag 19 november is de Schatkamer van Sinterklaas geopend van 14:00-17:00 uur.

Dit jaar verblijft en logeert Sinterklaas in de Veste op de Hoogstraat 27 in Woudrichem.

Tussen 14:00-17:00 uur zijn alle kinderen (met hun ouders, grootouders, etc) welkom en kunnen zij leuke spelletjes doen en natuurlijk een bezoek brengen aan de schatkamer van Sinterklaas. Welke schatten zou hij toch allemaal bewaren op die kamer?

Let op: bezoek aan het sinthuis is op eigen risico. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun eigen kinderen en worden door hen begeleid.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pietensportfeest

Dit jaar vindt het Pietensportfeest plaats op  zaterdag 25 november in het Rondeel. Van 10:00-12:00 uur kunnen de kinderen van 3 t/m 10 jaar komen sporten met de Pieten.

Let op: inschrijven vanaf half 10 en vol is vol, maximaal 120 kinderen.

De kinderen worden begeleid door een Piet of vrijwilliger. Ouders worden verzocht om op de tribune of in het café plaats te nemen.

De entree bedraagt € 2,- per kind.

Er wordt gezorgd voor wat drinken en iets lekkers.
* vergeet niet om gymschoenen (voorzien van naam) mee te nemen!

Kom je ook sporten met de Pieten?

~ deelname op eigen risico ~

Gaby Ermstrang maakt deze ochtend foto’s. Op haar website zijn deze na afloop na te bestellen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pepernotenfabriek woensdag  29 november van 14:30-17:00 uur

De Pepernotenfabriek bij Kinderopvang BuitenGewoon zoekt personeel dit jaar. Kom langs en leg de proef af om een ware pepernotenbakker te worden. Haal jij de perfecte pepernoot eruit bij de smaaktest? We testen benodigde kwaliteiten als snelheid en kracht. Natuurlijk willen we ook zien hoe jij zelf pepernoten draait en verpakt.

Neem je ouders of grootouders mee en bezoek samen met al je vrienden, vriendinnen de vernieuwde Pepernotenfabriek van 2017. Sinterklaas komt zelf ook een kijkje nemen!

Locatie: Kinderopvang BuitenGewoon, Middelvaart 1 in Woudrichem.

Let op: bezoek aan de Pepernotenfabriek is op eigen risico. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun eigen kinderen en worden door hen begeleid.

——————————————————————————————

Sint en Piet thuis op bezoek

Kleurwedstrijd

En nog veel meer! 

sinterklaas2